Bewezen Kwaliteit

C60 Olijf OlieDe beste mensen van LongeCity.org hebben samples verzameld van Carbon 60 olijfolie. Het waren aankopen van prive-personen bij drie leidende producenten en hebben dit ingezonden voor onderzoek bij een derde partij. Het testen omvatte o.a. de concentraties van C60 in de producten en hebben dit neergezet naast de geclaimde concentraties van elke producent.
http://www.longecity.org/forum/topic/84555-c60-concentrations-from-major-vendors/
Uit de resultaten blijkt dat alleen carbon60oliveoil.com (de leverancier van de C60 van deze website) de beloofde C60 concentratie levert waar u voor betaald.

Waarom zijn onze testuitslagen zo goed? Omdat we altijd de procedures van de Parijs Studie op de letter hebben gevolgd. De factor in het verkrijgen van een volledig verzadigde oplossing is het gebruik van 5 gram van oplossingsvrije, research-grade Carbon 60 per liter olijfolie, ofschoon slechts 0,8 gram zal oplossen in de olijfolie. Dit, evenals het centrifugeren en steriel filtreren zoals gedetailleerd werd in de originele studie hebben we altijd gedaan en zullen we blijven doen.
Een hartelijk Bedankt! aan iedereen bij LongeCity.org voor het nemen van de moeite om de diverse C60 producten te testen.
We zijn er trots op dat u onze C60 oliveoil kunt kopen met het vertrouwen dat we leveren wat er op de fles staat.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur ons een e-mail aan service@c60oliveoil en we zullen met u in contact treden. Wij zijn bereikbaar van 10:00 – 16:00 uur.