THE C60 COMPANY

C60 Olijfolie is de anti-aging sensatie voor een nieuw tijdperk

Een belangrijk aspect van het hebben van een gezond lichaam, zowel van binnen als van buiten, is het verminderen van de hoeveelheid vrije radicalen. Deze verbindingen beschadigen de cellen door ze onder oxidatieve stress te brengen. Als gevolg hiervan worden de cellen na verloop van tijd vernietigd. Vrije radicalen vernietigen niet alleen de cellen, ze zijn ook in verband gebracht met het versnellen van het verouderingsproces. Gelukkig kunnen antioxidanten dit proces voorkomen door het lichaam te scannen op deze verbindingen en ze te remmen, waardoor verdere schade aan de cellen wordt voorkomen.

Oxidatieve stress komt bij ons allemaal voor en wordt nog versterkt door alledaagse handelingen zoals het inademen van vervuilde lucht, roken, stress, lichaamsbeweging, eten, EMV-straling en zo ongeveer alles wat we doen. Hoewel een bepaald niveau van dit soort stress in het lichaam nu gunstig blijkt te zijn, is toxische overbelasting dat niet.

C60 wordt beschouwd als ‘s werelds sterkste antioxidant en is een inert koolstofmolecuul met 60 koolstofatomen dat schadelijke vrije radicalen opruimt. C60 kan zowel elektronen doneren als accepteren en mag daarbij niet worden opgebruikt.

Antioxidanten zijn overvloedig aanwezig in jeugdige menselijke lichamen, maar nemen duidelijk af naarmate we ouder worden. Een onbalans tussen vrije radicalen en antioxidanten kan leiden tot een algemene toestand van oxidatieve stress die lipiden, eiwitten, DNA en cel-mitochondriën kan beschadigen. Ze werken in elke cel en in elk deel van je lichaam, dus het zou kunnen worden verondersteld dat ze het potentieel hebben om verlichting te bieden bij enkele van de slopende problemen waar we aan lijden en om ons te beschermen tegen het bombardement van dagelijkse stressoren.

Omdat C60-oliën direct uit de fles kunnen worden geconsumeerd, zijn ze ook heel gemakkelijk te gebruiken als ingrediënt in uw eten of rechtstreeks van een lepel.

“Beste in Griekenland” is een van de vele prijzen die onze nr. 1 Griekse Koroneiki Extra Vierge Olijfolie in 2020 heeft gewonnen.

“Beste in Griekenland” is een van de vele prijzen die onze nr. 1 Griekse Koroneiki Extra Vierge Olijfolie dit jaar heeft gewonnen.

WELKE C60-OLIE MOET IK KOPEN?

Dit heeft allemaal te maken met persoonlijke smaak.
The C60 Company levert een meermaals bekroonde selectie van biologische oliën voor verschillende smaakpapillen, diëten en levensstijlen.
Biologische extra vierge olijfolie wordt nu beschouwd als de belangrijkste niet-essentiële olie om in onze voeding te consumeren. Onderzoek toont aan dat EVOO het SIRT1-gen activeert, ook wel bekend als het longevity-gen. Sommigen pleiten ervoor om één liter per week te consumeren. EVOO bevat een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren en heeft aangetoond dat het helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Bovendien is de olie rijk aan fytochemicaliën zoals vitamine E en polyfenolen; antioxidanten die bijdragen aan celgezondheid en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.
C60 Real Extra Vierge Olijfolie heeft een uitgesproken peperige smaak, die niet bij iedereen past.
Neem een kijkje in de productbeschrijvingen in de winkel, aangezien sommige oliën geschikt zijn voor dieet- en levensstijlkeuzes.
Als u nog steeds niet zeker bent, raden we u aan eerst nr. 1 of nr. 2 te proberen.

Om de paar maanden ontstaan er steeds weer nieuwe verzendingsproblemen vanuit de UK naar de EU. Deze proberen we iedere keer weer op de meest korte termijn op te lossen.

No.1 The Joyful Greek

NO.1 THE JOYFUL GREEK

Een meervoudig goud bekroonde biologische Griekse Koroneiki extra vierge olijfolie gemengd met 99,99% gesublimeerde C60. 100 ml fles

No.2 The Blissful Italian

NO.2 THE BLISSFUL ITALIAN

Een meervoudig goud bekroonde biologische Italiaanse extra vierge olijfolie gemengd met 99,99% gesublimeerde C60. 100 ml fles

No.3 The Magnificent Coconut

NO.3 THE MAGNIFICENT COCONUT

Onze Coconut MCT-oliën zitten in flessen van 150 ml en bevatten 20 porties. 0,8 g C60 per fles van 150 ml met biologische Sri Lankaanse kokosolie en MCT-olie.
Onze Coconut MCT Oil smaakt heerlijk en bevat veel gezonde verzadigde vetten die andere effecten hebben dan de meeste andere vetten in uw dieet. Deze vetten kunnen de vetverbranding stimuleren en uw lichaam en hersenen van snelle energie voorzien.
Perfect voor ketogene en veganistische diëten. Wees echter gewaarschuwd, MCT kan een sterk effect hebben op de spijsvertering als u te snel te veel consumeert. Dit komt door een gebrek aan gal dat wordt geproduceerd tijdens de vertering van deze olie. Altijd consumeren bij een maaltijd en andere vetten om emulgering en gemakkelijke spijsvertering te garanderen.

NO.4 THE SENSATIONAL AUSTRIAN

De sensationele Oostenrijker. Een gouden meervoudig bekroonde biologische pompoenpitolie uit de beroemde Oostenrijkse regio Stiermarken, gemengd met 99,99% gesublimeerde koolstof 60. 100 ml fles
Pompoenpitten en hun olie zijn zeer voedzaam en zitten boordevol krachtige antioxidanten.
Ze smaken ook heerlijk en de olie is waarschijnlijk de lekkerste van alle Carbon 60-oliën.
Het bevat een krachtige nutritionele stoot met anti-oxidanten, magnesium, zink, vetzuren en is rijk aan zeaxanthine, een essentiële voedingsstof voor de gezondheid van de ogen. Onze biologische pompoenpitolie is de nummer 1 in de wereld, zoals gestemd door vooraanstaande chef-koks.