De Prijsontwikkelingen

September 2022

De waardedalingen van de Euro ten opzichte van de Dollar van 25% in een jaar tijd heeft helaas ongunstige gevolgen voor de prijzen.  Deze stijgingen proberen we te minimaliseren maar zijn helaas niet geheel te voorkomen.  De prijzen van de leverancier  zijn niet veranderd.

Juni 2019

In Juni 2019 heeft onze Amerikaanse leverancier Carbon60oliveoil.com de prijzen op korte termijn verdubbeld. De prijs van 1 flesje ging van 41 naar 79 euro. Dat heeft ons toen genoodzaakt naar alternatieve leveranciers te kijken.

Dat hebben we gevonden in TheC60Company.com. Zij gebruiken dezelfde C60 als onze Amerikaanse leverancier. Zij gebruiken echter andere olijfoliën. Organisch Extra virgin Koroneiki olijf olie uit Griekenland (No.1) en organische Extra virgin Italiaanse olijfolie (No 2). Dit zal natuurlijk aanleiding geven tot smaakverschillen maar geen wijzigingen in de kwaliteit en de effectiviteit van de C60.
Er zijn geen onderzoeksgegevens over de verschillen in de samenstelling van de diverse olijfolies en het effect daarvan op de levensverlenging.

Eind 2019 heeft Carbon60oliveoil.com USA de prijzen weer aanzienlijk kunnen verlagen waardoor ze weer in de meer betaalbare range zijn gekomen. Een flesje kost nu 47.95.
Al met al is de C60 uit de UK iets goedkoper gebleven met 45.95 per flesje. Dit heeft te maken met verschillende importkosten.
In 2021 is de Brexit realiteit geworden. Dat heeft geresulteerd in een periode met leveringsproblemen Vanaf Januari  2022  lopen de verzendingen weer zonder problemen.

Sinds Januari 2021 voeren nu ook een nieuw product van TheC60Company.com.: #3 C60 Coconut MCT Oil (150 ml) voor 45.95 euro per fles.
De oplossing in kokosolie is met name handig voor mensen die diabetes hebben of een andere vorm van glucose verwerkingsprobleem. Die krijgen dan geen glucose crash. Voor mensen die een vegetarisch dieet volgen en daarmee een verlaagd gehalte aan Acetyl-Carnitine hebben is opname met Kokosolie ook gemakkelijker.
Op de langere termijn is niet te verwachten dat de basisprijs van Carbon 60 aanmerkelijk lager zal kunnen uitvallen. Helaas.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur ons een e-mail aan service@c60oliveoil.nl en we zullen met u in contact treden. Wij zijn bereikbaar van 10:00 – 16:00 uur.