De Prijsontwikkelingen

In Juni 2019 heeft onze Amerikaanse leverancier Carbon60oliveoil.com de prijzen op korte termijn verdubbeld. De prijs van 1 flesje ging van 41 naar 79 euro. Dat heeft ons toen genoodzaakt naar alternatieve leveranciers te kijken.

Dat hebben we gevonden in Carbon60oliveoiluk.com. Zij gebruiken dezelfde C60 als onze Amerikaanse leverancier. Zij gebruiken echter andere olijfolie.  Organisch Extra virgin Koroneiki olijf olie uit Griekenland (No.1) en organische Extra virgin Italiaanse olijfolie (No 2). Dit zal natuurlijk aanleiding geven tot smaakverschillen maar in essentie geen wijzigingen in de kwaliteit en de effectiviteit van de C60.
Er zijn geen onderzoeksgegevens over de verschillen in de samenstelling van de diverse olijfolies en het effect daarvan op de levensverlenging.

Eind 2019 heeft Carbon60oliveoil.com USA de prijzen weer aanzienlijk kunnen verlagen waardoor ze weer in de meer betaalbare range zijn gekomen. Een flesje kost nu 47.95.
Al met al is de C60 uit de UK iets goedkoper gebleven met 45.95 per flesje.

Met de recente verkiezingen in de UK is de Brexit wel een zekerheid geworden. Hoe dit precies zal uitpakken is nog onduidelijk. Momenteel zijn er geen importkosten voor producten uit de UK maar dat kan mogelijk in de nabije toekomst wel veranderen. We zullen er in elk geval voor zorgen dat we voor de definitieve Brexit een fatsoenlijke voorraad in huis hebben.

We voeren nu ook voor ons een nieuw product van Carbon60oliveoiluk.com: #3 C60 Coconut MCT Oil (150 ml) voor 45.95 euro per fles.
De oplossing in kokosnootolie is met name handig voor mensen die diabetes hebben of een andere vorm van glucose verwerkingprobleem.  Die krijgen dan geen glucose crash.  Voor mensen die een vegatarisch dieet volgen en daarmee een verlaagd gehalte aan Acetyl-Carnitine is opname met Kokosolie ook gemakkelijker.

Op de langere termijn is het niet te verwachten dat de basisprijs van C60 aanmerkelijk lager zal kunnen uitvallen.  Helaas.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur ons een e-mail aan service@c60oliveoil en we zullen met u in contact treden. Wij zijn bereikbaar van 10:00 – 16:00 uur.