Dosering en opslag

Er is geen wetenschappelijk onderbouwde dosering voor Carbon 60 ten aanzien van het gebruik bij mensen. Er is wel veel feedback beschikbaar gekomen over de afgelopen jaren.

De meest voorkomende dosering voor mensen die willen experimenteren met de voordelen op de lange termijn is een theelepel (5 ml) per dag. Er zitten 20 theelepels in een 100 ml flesje. Na de resultaten bekeken te hebben van deze ‘baseline’ gaan veel mensen over tot het gebruik van 2 theelepels per dag (10 ml), terwijl anderen het terugbrengen naar 1-3 ml/dag.
Carbon 60 kan op elke tijd van de dag genuttigd worden, met of zonder voedsel, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Als er een medische aandoening aanwezig is waarvoor men het wil gebruiken wordt vaak 15 ml (een eetlepel) per dag gebruikt.
Sommige high performers zoals atleten geven er de voorkeur aan een hele fles van 100 ml in een keer te nemen per maand. Deze benadering kan een duidelijk merkbare boost geven in je prestaties zoals aangegeven door sommige gebruikers.

Voor lokale toepassingen wrijven mensen enkele druppels in het gebied dat hun belangstelling heeft. Er is nog geen consensus met betrekkinge tot de interactie van Carbon 60 en zonlicht als de Carbon 60 door de huid is geabsorbeerd. Derhalve is het advies lokale toepassingen in de avond te doen tenzij het gebied door kleding kan worden afgedekt.

Opslag
Om het product te beschermen tegen degradatie is het advies het te beschermen tegen hitte en licht en koude. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Ofschoon koeling of bevriezing op zich geen kwaad kan zorgt het er voor dat er een soort gel ontstaat. Dit is gemakkelijk te corrigeren door de temperatuur te verhogen naar kamertemperatuur .
Als je het op de juiste manier bewaart heeft Carbon 60 Olive Oil een houdbaarheid van zeker twee jaar. Het advies is het na opening te gebruiken binnen 30-60 dagen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur ons een e-mail aan service@c60oliveoil.nl en we zullen met u in contact treden. Wij zijn bereikbaar van 10:00 – 16:00 uur.