PROVEN QUALITY

C60 Olijf OlieDe beste mensen van LongeCity.org hebben samples verzameld van Carbon 60 olijfolie. Het waren aankopen van prive-personen bij drie leidende producenten en hebben dit ingezonden voor onderzoek bij een derde partij. Het testen omvatte o.a. de concentraties van C60 in de producten en hebben dit neergezet naast de geclaimde concentraties van elke producent. Zie http://www.longecity.org/forum/topic/84555-c60-concentrations-from-major-vendors/

Uit de resultaten blijkt dat alleen carbon60oliveoil.com (een van de de leveranciers van de C60 van deze website) de beloofde C60 concentratie levert waar u voor betaald.

Waarom zijn odeze testuitslagen zo goed? Omdat altijd de procedures van de Parijs Studie op de letter zijn gevolgd. De factor in het verkrijgen van een volledig verzadigde oplossing is het gebruik van 5 gram van oplossingsvrije, research-grade Carbon 60 per liter olijfolie, ofschoon slechts 0,8 gram zal oplossen in de olijfolie. Dit, evenals het centrifugeren en steriel filtreren zoals gedetailleerd werd in de originele studie hebben we altijd gedaan en zullen we blijven doen.
Een hartelijk Bedankt! aan iedereen bij LongeCity.org voor het nemen van de moeite om de diverse C60 producten te testen.

Since the Brexit our UK supplier of C60 products has he problem that none of their products can be shipped to the EU. There is no prospect of when the EU will cease these Anti-Brexit actions.

At this moment we unfortunately have no UK products in stock any more. You can therefore no longer order these until further notice.

Fortunately, we can currently offer you the American products from Carbon60oliveoil.com.